Realmag Anders

Op 18 februari is editie 9 verschenen van REALmag. met als thema ‘Anders nog iets’

Anders heeft alles te maken met het perspectief van waaruit we naar de wereld om ons heen kijken. Met onze neiging alles en iedereen buiten onze vertrouwde bubble als ‘anders’ te bestempelen. Maar het leuke is: dat geldt voor iedereen. We zijn dus allemaal anders!

Realmag#8

Ja leuk, een editie over hotels! Na corona waren we wel toe aan een beetje reizen en avontuur. Dus zouden we een week in een hotel gaan bivakkeren. Interviews houden met de directie en de kamermeisjes. De receptionist en de kok uithoren. En de hotelgasten natuurlijk: paradijsvogels vanuit de hele wereld, rare snuiters, overspelige koppels, excentrieke kunstenaars en eenzame zonderlingen. Elk hotel kent immers vreemde kostgangers. Dachten we.

Realmag#7.1

Het is bijna een jaar geleden sinds de Weemoed-editie van REALmag. verscheen.
De feestelijke presentatie van dat nummer kon helaas geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Maar nu lijkt het erop dat we de draad weer kunnen oppakken.
Het Weemoed-nummer is inmiddels bijna uitverkocht (maar nog niet helemaal!).

Dus maakten we een nieuw tussennummer: REALmag. #7.1. En omdat we niet eeuwig achterom willen blijven kijken, hebben we de blik 180 graden omgedraaid. Van weemoed naar welmoed. We vroegen een aantal kunstenaars, schrijvers, filosofen en muzikanten hoe blijmoedig, opgeruimd & goedgemutst zij naar de toekomst kijken. Welke inzichten nemen zij mee na een jaar op de plaats rust? Hoe nemen zij afscheid van de weemoed?

Realmag#7

Deze editie van REALmag. is nu te koop voor 15 Euro.

REALmag #5

Het thema van de 2017-editie: gelukszoekers en dwaalgasten

REALmag #4

Nu is na de thema’s schaamte, manipulatie, waanzin en zwart-witdenken, de schedel van Erasmus niet de meest logische opvolger, zou je denken. Maar schijn bedriegt. Alleen al het simpele feit dat onze hele identiteit – met bijbehorend gedrag en emoties – gehuisvest is in onze hersenpan, is reden genoeg om een ode te brengen aan de schedel.

REALmag. #2.5

REALmag. #2.5 is anders, is waanzinnig!

De Kleine Revolutie heeft REALmag. gevraagd om een speciaal nummer te maken in het kader van de Boekenweek 2015, met als thema Waanzin. Het eerste exemplaar is gepresenteerd tijdens het Boekenfeest op zondagmiddag 15 maart 2015 in Het Dolhuys in Haarlem.

BESTEL ER NU ALVAST EEN of MEER! Er wordt maar een kleine oplage gedrukt en op = op. Nu al een collectorsitem.
INCLUSIEF WAANZINNIG HULPMIDDEL (wordt meegezonden)

REALmag. #2 (uitverkocht)

Medio april 2014 is REALmag. #2 verschenen over het thema “Manipulatie”.

Deze keer:
– Vernieuwde modernistische vormgeving
– Op veler verzoek nu geheel in het Nederlands uitgevoerd (waar mogelijk komt de Engelse vertaling op de website)
– Nu nog meer bijdragen van bekende kunstenaars en wetenschappers, waaronder Marcia Nolte, Susanne Booger en prof. Willem Paul Brinkman.
– Verlaagde prijs à 5 euro per stuk

REALmag #1

De eerste editie van REALmag. is luxe uitgevoerd met een hele bijzondere omslag, zowel in beeld als tactiliteit.
De laatste honderd magazines zijn in prijs verlaagd!! (voorheen 5 euro, nu 2,50)