Release REALmag. #8 The Real

Beste hotelgasten,

Zondagmiddag 18 december belooft een gedenkwaardige middag te worden.
Op die dag vindt The REAL-finale plaats in het Keilepand aan de Keilestraat 7-9 in Rotterdam. En wees gerust, er is plek voor iedereen. Met of zonder regenboogband.
Vanaf 14.00 uur is er een feestelijk programma rondom de presentatie van The REAL, de hotel-editie van REALmag. We starten met een rondetafelgesprek met schrijvers en kunstenaars. Schrijver Thomas Verbogt is dit jaar onze eregast.
Daarna vinden The Real-spelen plaats. Misschien doet u mee, misschien moedigt u de kandidaten aan tijdens de rolkoffer-race en andere duels. Niet de bondscoach, maar het lot bepaalt of u in het veld staat of aan de zijlijn.

KeileZaal (Keilepand), M4H
De KeileZaal bevindt zich op de 1e verdieping van het Keilepand, in M4H Rotterdam. De Ingang van het pand is in het midden aan de tuinzijde (Voedseltuin), niet de straatzijde.
NB: niet alle navigatiesystemen kunnen ons pand goed vinden. Wij adviseren u als kruising ‘Benjamin Franklinstraat” in te typen
Als u het pand met de auto bezoekt, kunt u gratis parkeren op de Keilestraat, het parkeerterrein gelegen naast het Keilepand of aan de ‘Voedseltuin’-zijde. Mocht er geen beschikbare plekken zijn dan kunt u de parkeergarages in de omgeving gebruiken

Het programma:
13.30:            deuren open
14.00:            introductie KeileCollectief, waar we deze middag te gast zijn

Het KeileCollectief is een groep professionals die zich inzet voor een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Het Keilepand is een culturele én culinaire broedplaats, waar bevlogen ondernemers uit verschillende disciplines aan hun creatieve ambities werken, in de unieke mix van maken, doen en dromen die het KeileCollectief kenmerkt.

14.10:            start rondetafelgesprek
15.00:            pauze
15.30:            start The Real-spelen
16.30:            borrel met hapje en drankje

Dus, wilt u Qatar boycotten? Wij bieden hét alternatief. En, nee, we hebben geen grootscherm… maar we bieden eerlijke spanning en sensatie. En volop gezelligheid.

We zien jullie graag!
De directie van The REAL
Ab Bol
Gert-Jan van den Bemd
Selma Lagewaardt