Uitnodiging release REALmag. #4, de Schedel van Erasmus

Zondag 30 oktober 16.00 uur, Verhalenhuis Belvédére, Rechthuislaan 1, Rotterdam, Entree 10 euro

Eindelijk is het zo ver. Op 30 oktober presenteren wij REALmag nummer 4. Het nummer dat al het nodige stof heeft doen opwaaien. De feestelijke release vindt plaats als afsluiting van de Erasmusweek 2016. Speciaal voor deze gelegenheid duikt forensisch patholoog Frank van de Goot in de grafkisten van enkele vooraanstaande personen waaronder die van Erasmus en snijdt er figuurlijk lustig op los. Dit wil je niet missen!

Daarnaast presenteert uitgeverij Ad. Donker de brievenboeken 13 en 14 van Erasmus. Gastspreker hiervoor is filosoof Awee Prins.

Voor de verzorging van de inwendige mens is de bar van het Verhalenhuis geopend en verzorgt Suresh Kumar rond 18.00 uur een rendang die hij speciaal voor Erasmus heeft ontwikkeld. Ook worden er weer fijne muziekjes gedraaid. Dit alles tegen zeer schappelijke prijzen.

De toegang is 10 euro, je krijgt daarvoor meteen het nieuwe magazine. Er is geen pin aanwezig dus neem contant geld mee. Komt allen want later zullen ze je vragen: Waar was jij toen het mysterie van de schedel van Erasmus werd onthuld?

16.00 uur:                         zaal open

16.15 uur:                              Frank van de Goot, forensisch patholoog: Een frisse forensische blik op een oud probleem.

17.15 uur:                              presentatie brievenboeken 13 en 14 van Erasmus

gastspreker filosoof Awee Prins

overhandiging eerste exemplaren door Willem A. Donker

vanaf 18.00 uur:                rendang voor Erasmus, geserveerd door Suresh Kumar, drank en dj

Laat even weten of je komt via ab@realmag.nl

 

We zien jullie graag verschijnen!

Fred Balvert, Ab Bol, Gert-Jan van den Bemd, Selma Lagewaardt en Bob Verbruggen