Releaseparty REALmag. #5

Op zondag 29 oktober is het zover: dan zal de vijfde editie van REALmag. het licht zien. De releaseparty vindt dit jaar plaats bij kunstenaarskolonie Kaus Australis aan de Melanchthonweg in Rotterdam (zie routebeschrijving).

Het zal u niet ontgaan zijn dat het thema van deze editie Gelukszoekers en Dwaalgasten is. Daarmee sluiten we aan bij het thema Geluk van de Maand van de Geschiedenis, waarmee we samenwerken. Als redactie zijn we bijna een jaar lang op zoek gegaan naar geluk. Het geluk van onszelf, maar vooral het geluk van heel veel anderen. En als we één ding kunnen constateren dan is het wel dat de meeste gelukzoekers heel wat afdwalen. Al deze omzwervingen hebben weer een mooi nummer opgeleverd met onverwachte invalshoeken en verdiepende inzichten.

Speciaal voor de release toveren we de locatie om tot een kleine kermis. We hebben een Rad van Fortuin, een handlezeres, een grabbelton, hoofdmassage, pijltjes schieten en vele andere attracties waar mensen gelukkig van worden. Ook gaan we twee sets origineel Maaswater, getapt op tien plekken langs de rivierroute, per opbod verkopen. De sets zijn voorzien van etiketjes gemaakt door kunstenaar Gert-Jan van den Bemd. Neem dus een volle portemonnee mee om uw geluk te beproeven. Dit is goed voor uw humeur en voor de kas van REALmag. (zodat we ook volgend jaar weer een editie uit kunnen brengen). En bovendien …. geld maakt niet gelukkig! Uitgeven dus!

Programma

15.00   Inloop

15.30   Introductie door REALmag.

15.45   Erwin Kompanje over geluksziekten

16.00   Grote Tombola

16.15   Verkoop Maaswater

16.30   Kermis

Muziek, drank en gezelligheid

Tentoonstelling

Mogelijkheid tot bezoek ateliers

Films

17.00   Diner

20.00   Einde

 

Entree: 10 euro (inclusief magazine)

Kaartjes attracties: 50 cent per attractie. (stempelkaarten verkrijgen bij de kassa)

Dinerbonnen: 5 euro (verkrijgbaar bij de kassa)

 

Dus: zondag 29 oktober 15.00 uur, Kaus Australis, Melanchthonweg 137, Rotterdam.

Routebeschrijving is bijgevoegd. Er is een pin-automaat aanwezig.

 

We zien jullie graag!